Szakácskönyv

33 STREET FOOD ÉS BISZTRÓÉTEL LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: KOCSIS BÁLINT

kiadás éve: 2015
súlya: 274 gramm
terjedelme: 64 oldal

Az utóbbi évek során került fel a gasztronómiai trendek palettájára a street food és a bisztró irányzat, népszerűségük pedig azóta is töretlen. Nem csoda: az utcán vásárolható, akár menet közben elfogyasztható “street” ételekre és a családias hangulatú, friss alapanyagokból könnyed, szezonális fogásokat kínáló bisztrókra egyaránt jellemző a “gyorsan, finomat, barátságos áron” jelmondat. Ráadásul mindezt áthatják a különböző országok, kultúrák helyi sajátosságai, melyek színes, egyedi összhatást kölcsönöznek e két irányzatnak.
Könyvsorozatunk legújabb részében számos recept található a világ minden tájáról, melyekkel az utcai fogások és a bisztróételek otthoni elkészítéséhez adunk ötleteket. Emellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, az ételleírások alatt található tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget.
Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánunk!


33 KEMENCÉBEN ÉS PARÁZSON SÜLT FINOMSÁG /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: KEREKES

kiadás éve: 2015
súlya: 274 gramm
terjedelme: 64 oldal

A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az alapanyagok előkészítésén, a sütési időn és a sütés módján is. Könyvsorozatunk legújabb részében kipróbált recepteken keresztül ismertetjük meg olvasóinkat a nyílt lángon sütés fortélyaival, ínycsiklandozó fogásokkal és az adott ételekhez legjobban illő pácokkal. Szakácskönyvünk továbbá számos, kemencében készült étel elkészítésének módját is tartalmazza. A receptek mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, az ételleírások alatt található tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget.
Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánunk!


33 SALÁTA MINDENKORRA /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: MENG TÜNDE – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2014
súlya: 276 gramm
terjedelme: 64 oldal

Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében szakácsunk ezúttal egészséges, alacsony kalóriatartalmú, a nap bármely szakaszában fogyasztható, könnyed saláták elkészítésének fortélyait osztja meg velünk, amelyeket otthonukban önök is könnyedén elkészíthetnek.
Salátáink gondosan megválogatott, jó minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek között megtalálhatók a friss zöldségek, a friss és aszalt gyümölcsök, a tejtermékek, az olajos magvak, a halak, a friss zöldfűszerek, de a különlegesebb ízek kedvelői bátran kísérletezhetnek a bulgurral, a kuszkusszal, a különböző csírákkal, vagy akár a tengeri herkentyűkkel is.
A könyvünkben szereplő receptek nagy segítséget jelentenek a rohanó hétköznapokon, ha egy könnyed, gyorsan elkészíthető és nem utolsósorban egészséges ebédre vagy vacsorára vágyunk. A receptek leírását hasznos információkkal, az elkészítést segítő tippekkel egészítettük ki.
Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánunk!


33 PARTISÜTEMÉNY /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: KEREKES SÁNDOR

kiadás éve: 2014
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Tombol a partidesszert-őrület! Az egész világon mindenki a habkönnyű macaronért, a mókás Cake Popért és a mámorító retró nyalókáért van oda. Nem véletlenül. Aki egyszer is megkóstolja ezeket a különleges desszerteket, rabul esett: ellenállhatatlan ízviláguktól többé nem tud szabadulni. Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében mestercukrászunk ezúttal a partisütemények rajongóinak kedveskedik az ínycsiklandó desszertek válogatott receptjeivel. A 33 recept macaronok, sütinyalókák és házi nyalókák elkészítését mutatja be, miközben praktikus tanácsokkal is ellátja az olvasót. A leírások segítségével Ön is könnyedén eltanulhatja a fortélyokat, és elkészítheti otthonában az ellenállhatatlan édességcsodákat. Nyűgözze le családját és vendégeit, bizonyítsa be, hogy desszertjei versenybe szállnak még a legnevesebb cukrászdák kínálatával is. A receptek alatt további extra tippeket olvashat, a variációk számának tehát csak képzelete szabhat határt! Hogy mikor milyen tölteléket vagy ízesítést választ, Önön múlik. Engedje szabadjára a fantáziáját, kísérletezzen boszorkánykonyhájában, élvezze az édes ízeket, és söpörje be az elismerő bókokat! Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánunk!


NAGYI ÉS NATI SZAKÁCSKÖNYVE /A MAGYAR MAKROBIOTIKA KÉZIKÖNYVE

szerző: KÖVESDI NATÁLIA

kiadás éve: 2014
súlya: 300 gramm
terjedelme: 160 oldal

Amit Ön most a kezében tart, nem más, mint hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életének záloga. Mindannyian tudjuk, hogy egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban attól függ, hogy a számára legmegfelelőbb üzemanyaggal működtetik-e. A legbonyolultabb és legérzékenyebb szerkezetet, saját szervezetünket azonban ritkán juttatjuk a számára legjobb üzemanyaghoz, táplálékhoz. Talán azért, mert azt gondoljuk, hogy ami egészséges, az íztelen, élvezhetetlen, vagy legalábbis drága.

Kövesdi Natália könyve, receptjei ennek az ellenkezőjét bizonyítják. A makrobiotika magyar ízléshez és étkezési hagyományokhoz igazított gazdag ízvilágát kínálja a szerző, aki családjával együtt évek óta e táplálkozási rend szerint él, és főzőtanfolyamain hallgatói ezreit győzte meg előnyeiről. Bevezetőjét az elmúlt évek során szerzett tapasztalataival illusztrálja, receptgyűjteményében pedig több mint kétszáz egyszerű, könnyen és gyorsan elkészíthető, olcsó fogást ír le, nemcsak ebédre, hanem reggelire és vacsorára is. Az összes alapanyag – gabonaféle, zöldség, gyümölcs, hüvelyes, olajos mag – könnyen beszerezhető.

Noha a szerző megadja, melyek a makrobiotikában az ajánlatos és nem ajánlott ételek, mindenkire rábízza a választás lehetőségét. Rhon Rosenthalt, tanítómesterét idézve azt mondja: aki eddig egy héten hétszer evett húst, s ezentúl egyszer más, egészséges fogást választ, máris sokat tett az egészségéért.

E szakácskönyv igazi különlegesség. Először foglalja össze és alkalmazza magyar viszonyokra és étkezési hagyományokra a makrobiotikát, amit a világon milliók alkalmaznak sikerrel. Rég várták ezt a makrobiotika hívei. Eredményesen forgathatják a vegetáriánusok, a diétázók, és mindazok, akik szívesen tesznek családjuk asztalára új, egészséges, olcsó ételeket.


33 PALEOLIT SÜTEMÉNY /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2013
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében mesterszakácsunk a paleolit táplálkozás kedvelőit lepte meg ínycsiklandó süteményekkel, melyeket önök is könnyedén elkészíthetnek otthonukban!
A paleolit étrend a kőkori ember táplálkozását ajánlja a 21. század emberének, vagyis hogy tartózkodjunk a tejtermékek és a gabonafélék fogyasztásától. Ennek fontosságát azért hangsúlyozza, mert a gabona- és tejfogyasztás csak az utóbbi tízezer évben vált táplálkozásunk részévé, ezért ezeket nem tudja szervezetünk kellő mértékben megemészteni, illetve túl sok szénhidrátbevitelt jelent a testünknek.
Erre kínál megoldást a zöldség- és gyümölcsfogyasztás, a húsevés és az olajos magvak beépítése mindennapi táplálkozásunkba. A paleolit étrend szerencsére nemcsak előételeket, leveseket és főételeket foglal magában, hanem kiterjed a desszertekre is. Ezek a cukrász remekek gondosan megválogatott, különlegesebb alapanyagokból készülnek, mint a megszokottak. A modern, finomított gabonafajták helyett (kis mennyiségben zab megengedett!) olajos magvakból készült liszteket használunk a készítésükhöz, például mandulalisztet. Friss, hozzáadott cukor nélkül, napon szárított gyümölcsök, tojás bátran kerülhet a paleolit süteményekbe. Fehércukor helyett nyírfacukrot vagy xilitet használjunk, a hagyományos tehéntejet pedig kókusz-, mandula- vagy kölestejjel helyettesítsük, esetleg frissen facsart gyümölcslevekkel. Ezekből a gondosan megválogatott alapanyagokból újszerű, finom, gyorsan elkészíthető és egészséges süteményeket süthetünk. Kellemes időtöltést kívánunk a konyhában!


33 LÚGOSÍTÓ FINOMSÁG /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2013
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében a lúgosító ételek rejtelmeibe nyerhet bepillantást a sütés-főzést kedvelő olvasó. Napjainkban egyre nagyobb teret kap az egészséges táplálkozás fontossága, például, hogy az egyre inkább elsavasodó szervezetünket (melynek következtében többféle betegség is kialakulhat) megfelelő mértékben lúgosítsuk. A leginkább savasító élelmiszerek közé tartoznak a húsok, halak, sajtok, tészták, a tojás és a szénsavas üdítők.
Most olyan lúgosító ételeket szeretnénk Önöknek bemutatni, amelyek nemcsak finomak, de könnyen el is készíthetőek. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finom és egészséges fogásokat.
A recepteknél feltüntettük az ételek lúgosító/savasító hatását számértékben, ez az úgynevezett PRAL-érték (Potential Renal Acid Load=potenciális vesére ható savterhelés). A pozítív előjel az étel savasító, a negatív előjel az étel lúgosító hatásást jelöli, ha 0, akkor semleges. Az ételek készítéséhez felhasznált hozzávalók PRAL-értékeit külön táblázatban foglaltuk össze a könyv elején, így könnyen nyomon követhető, hogy melyik hozzávalóval hogyan billenthető el lúgosító irányba az összhatás. Kellemes időtöltést kívánunk a konyhában!


33 LÚGOSÍTÓ SÜTEMÉNY ÉS DESSZERT /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2013
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

A süteményeket, desszerteket sokan szeretik, de sajnos ezek többsége savasítja szervezetünket. Mi most olyan egyszerű, gyorsan elkészíthető édességeket állítottunk össze, amelyek lúgosító hatásúak, így bátran, bűntudat nélkül kényeztethetjük magunkat velük. Receptjeink fő jellemzője, hogy tojás, répacukor és élesztő nélkül készülnek, sok gyümölcsöt tartalmaznak. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el finomságokat.
A recepteknél feltüntettük az ételek lúgosító/savasító hatását számértékben, ez az úgynevezett PRAL-érték (Potential Renal Acid Load=potenciális vesére ható savterhelés). A pozítív előjel az étel savasító, a negatív előjel az étel lúgosító hatásást jelöli, ha 0, akkor semleges. Az ételek készítéséhez felhasznált hozzávalók PRAL-értékeit külön táblázatban foglaltuk össze a könyv elején, így könnyen nyomon követhető, hogy melyik hozzávalóval hogyan billenthető el lúgosító irányba az összhatás. Kellemes időtöltést kívánunk a konyhában!


33 BUNDÁS ÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2012
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.


33 CUPCAKE /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2012
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.


33 REFORMTORTA ÉS SÜTEMÉNY /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2012
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.


FÁNKOK ÉS PALACSINTÁK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 36.

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2012
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.
Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.


PALEOLIT ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 35.

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2012
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.
Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.


33 VENDÉGVÁRÓ ÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2011
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.


33 HALÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2011
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.


33 FELFÚJT /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2011
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomációval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 FÚZIÓS ÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2011
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 FŐZELÉK ÉS KÖRET /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2011
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 SUSHI ÉS JAPÁN ÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2011
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 SALÁTA ÉS HIDEGTÁL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2011
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 ÉTEL A PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS JEGYÉBEN /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2011
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 EGÉSZSÉGES NYERS ÉTELEK /ENZIMTÁPLÁLKOZÁS

 

szerző: MENG TÜNDE-LIPTAI ZOLTÁN-CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2010
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

A friss, nyers étel természetes színe és zamata különleges élvezetet nyújt, és olyan energiabomba szervezetünknek, amely biztosítja az egész napi aktivitást. A nyersen tálalt, hőkezeletlen ételek rendkívül egészségesek, hiszen természetes formában, a legmagasabb koncentrációban tartalmaznak vitaminokat és enzimeket, amelyek nélkül elképzelhetetlen lenne az élet. A nyers zöldségek ezenkívül természetes orvosságok is, hiszen lúgosítanak, magas az ásványianyag- és nyomelemtartalmuk, energiával töltenek fel, de nem telítenek el bennünket. A nyerskonyha-művészet előnye a könnyű és gyors elkészíthetőség, de mellette szól az is, hogy a nyers ételben megmaradnak azok a rendkívül fontos összetevők (enzimek), amelyek az étel főzésével tönkremennének. Szakácsunk szinte korlátlan választékban, levesek, saláták, fasírtok, töltött ételek, pudingok és turmixok formájában álmodta meg azt a harminchárom ételkülönlegességet, amelyet Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthet el. A kétadagos receptek mindegyiket kipróbáltuk, ezt bizonyítják az önmagukban is étvágygerjesztő ételekről készített fotók. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így az elkészítés módja, ideje, nehézségi foka és árfekvése sem marad ismeretlen.

 

90 NAPOS DIÉTA /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 34.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2010
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

33 MEDITERRÁN ÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2010
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 ERDÉLYI ÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2010
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 SZÁRNYAS ÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2010
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 DIABETIKUS ÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2010
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 BÖGRÉS SÜTEMÉNY /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2010
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

PIZZÁK ÉS TÉSZTÁK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 33.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2010
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértimg class=”alignleft” src=”http://www.konyvtunder.hu/vizjeltotem.php?imagesource=179/179454.jpg” alt=”” width=”200″ /éket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

HÚSOS ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 32.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2010
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

BÖGRÉS SÜTEMÉNYEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 31.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2010
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

PECSENYÉK ÉS SÜLTEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 30.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2010
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

RÓMAI TÁL /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 29.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2010
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

F. HORVÁTH ILONA HÁZISÜTEMÉNYEK /RECEPTEK ÉS TANÁCSOK A MINDENNAPOKRA ÉS A KÜLÖNLEGES ALKALMAKRA

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve:súlya: 116 gramm 2010
súlya: 360 gramm
terjedelme: 350 oldal

Ünnepeink megédesítői, a vasárnapi ebéd megkoronázása, vendégváró finomságok és legdekoratívabb ételeink a házisütemények. Hazánkban nagy hagyománya van az édességeknek, elég, ha a bögrés mákosra, a vargabélesre vagy akár az aranygaluskára gondolunk. Az egészséges életmód sem feltétlenül jelenti a házi jellegű sütemények teljes száműzését, mert ételeink elkészíthetők olyan alapanyagokból és olyan módszerekkel, hogy az alacsony kalóriatartalom mellett az adott finomság minél több hasznos tápanyagot tartalmazzon.

Szakácskönyvünk a sütemények elkészítését modern köntösben, mégis egyszerűen, lépésről lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt is, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlések, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő finomságot.

 

33 MAGYAROS ÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2010
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 HÚSÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2010
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 TÉSZTAÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2010
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

F. HORVÁTH ILONA SZAKÁCSKÖNYV /RECEPTEK ÉS TANÁCSOK MINDENNAPOKRA ÉS A KÜLÖNLEGES ALKALMAKRA

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 380 gramm
terjedelme: 400 oldal

Hagyományos ízek, különleges ételek, egyszerű lerások, alapvető praktikák – egy igazán jó szakácskönyv mindezeknek az elvárásoknak megfelel. F. Horváth Ilona receptjeinek legjavát úgy válogattuk össze, hogy a kezdő háziasszonyok se jöjjenek zavarba, legyen szó egy egészséges és könnyű reggeliről, hétköznapi ebédről, vendégvárásról vagy akár ünnepi alkalomról.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését modern köntösben, mégis egyszerűen, lépésről lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt is, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

SZÁZ CSODÁS HÁZISÜTEMÉNY /ÉS TOVÁBBI FINOMSÁGOK A PANNON VILÁGBÓL

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2009
súlya: 1200 gramm
terjedelme: 210 oldal

Madártej, barátfüle, kuglóf, bögrés mákos – csak néhány példa azon desszertek közül, amelyek nem hiányozhatnak egy magyar háziasszony repertoárjából. Liptai Zoltán mesterszakács ezúttal az édes ízek legjavát gyűjtötte csokorba, így a hagyományos, jól ismert finomságok mellett igazi különleges csemegék is helyet kaptak e kötetben.

A Száz csodás házisütemény – sorozatunk korábbi részeihez hasonlóan – több mint egy szakácskönyv: gasztronómiai kalandozás is egyben, hiszen a receptek közt egyaránt találunk az Alföldről, a Dunántúlról, Erdélyből, Kárpátaljáról, Felvidékről és a délvidékről származó gyöngyszemeket is. A desszertek elkészítését lépésről lépésre haladva, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük megjelölésével mutatjuk be, hogy a konyhaművészet kezdő szakácsai is bátran válogathassanak közülük.

 

REGGELIK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 28.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

FŐZELÉKEK ÉS KÖRETEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 27.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

RAKOTT FINOMSÁGOK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 26.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

BÓDÍTÓ ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 25.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

BARBECUE ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 24.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

LÚGOSÍTÓ ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 23.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

EGYTÁLÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 22.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

KOKTÉLOK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 21.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

VENDÉGVÁRÓ FALATOK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 20.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

WELLNESS ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 19.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

TÚRÓS ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 18.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

APRÓSÜTEMÉNYEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 17.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

SAJTOS FINOMSÁGOK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 16.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2009
súlya: 116 gramm
terjedelme: 110 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

33 LEVES /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2009
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 PALACSINTA /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2009
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 EGYTÁLÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ
a href=”http://www.konyvtunder.hu/?tid=170862″ target=”_blank”
kiadás éve: 2009
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

A VILÁG SZÁZ ÉTELCSODÁJA /GASZTRONÓMIAI KALANDOZÁS ÖT KONTINENSEN

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2008
súlya: 1225 gramm
terjedelme: 205 oldal

Ki ne álmodozott volna arról, hogy egyszer bejárja a világot és végigkóstolja a környező és távolabbi országok konyháinak legfinomabb fogásait? Liptai Zoltán mesterszakács receptjeinek segítségével most könnyen a családi asztalra varázsolhatók ezek a páratlan, idáig elérhetetlennek tűnő ízek. A világ száz ételcsodája több mint egy szakácskönyv: gasztronómiai kalandozás is egyben, hiszen mind az öt nagy kontinens jellegzetes ízvilágába elkalauzol. Az ételek elkészítésést lépésről lépésre haladva, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük megjelölésével mutatjuk be, így akár kezdő háziasszonyok is bátra válogathatnak közülük.

 

33 GRILLÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2008
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 HÁZI SÜTEMÉNY /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2008
súlya: 276 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 SALÁTAKÜLÖNLEGESSÉG /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2008
súlya: 276 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

GRILLÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 15.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2008
súlya: 116 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

WOK ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 14.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2008
súlya: 116 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

KENYEREK ÉS PÉKSÜTEMÉNYEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 12.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2008
súlya: 116 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

ÜNNEPI ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 10.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2008
súlya: 116 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

VADÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 12.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2008
súlya: 116 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

OLCSÓ ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 13.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2008
súlya: 116 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

MUFFINOK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 11.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2008
súlya: 114 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

SZÁZ MAGYAR ÉTELCSODA / HAGYOMÁNYOS ÍZEK A PANNON VILÁGBÓL

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2007
súlya: 1030 gramm
terjedelme: 203 oldal

Hagyományos ételeink – legyen szó halászléről, töltött paprikáról vagy különféle ízesítésű rétesekről – páratlan elismerésnek örvendenek határainkon innen és túl. De hogyan is kell elkészíteni kedvenc ételeinket úgy, hogy ízük igazán eredeti legyen? Liptai Zoltán mesterszakács receptjei ehhez nyújtanak segítséget. A Száz magyar ételcsoda több mint egy szakácskönyv: hamisítatlan gasztronómiai kalandozás, hiszen a jól ismert alföldi és dunántúli ízvilág mellett megismertet Erdély, Kárpátalja, Felvidék és a délvidék legfinomabb fogásaival. Az ételek elkészítését lépésenként haladva, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük megjelölésével mutatjuk be, így akár kezdő háziasszonyok is bátran vállalkozhatnak rá, hogy igazi magyar ízeket varázsoljanak a családi asztalra.

 

SZÁRNYAS ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 9.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2007
súlya: 120 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

HÁZI ÉDESSÉGEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 9.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2007
súlya: 100 gramm
terjedelme: 112 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 8.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2007
súlya: 116 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

MAGYAROS ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 7.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2007
súlya: 100 gramm
terjedelme: 112 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

BURGONYÁS ÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 6.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2007
súlya: 120 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

33 ÜNNEPI ÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2007
súlya: 274 gramm
terjedelme: 63 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznor információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 KENYÉR ÉS PÉKSÜTEMÉNY /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

kiadás éve: 2007
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 WOKBAN KÉSZÜLT ÉTEL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2007
súlya: 274 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznor információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

*HÁZI SÜTEMÉNYEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 4.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2006

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra i?1 legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora i?1 használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassak. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

HALÉTELEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 1.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2006
súlya: 116 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

SALÁTÁK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 3.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2006
súlya: 116 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan le
Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.het felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

TÉSZTÁK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 5.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2006
súlya: 116 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

LEVESEK /F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE 2.

 

szerző: F. HORVÁTH ILONA

kiadás éve: 2006
súlya: 116 gramm
terjedelme: 120 oldal

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziassdiv style=”clear: both;”/divzonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.

Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

 

33 BEFŐZÉS /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2006
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 RECEPT MIKROHULLÁMMAL /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2006
súlya: 276 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-fűzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, velük együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogasokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a fűzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságuk elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos ínformációval egészítettük ki, így biztosan nem marad Megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 SAJTOS FINOMSÁG /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2006
súlya: 278 gramm
terjedelme: 64 oldal

A szlovákok nemzeti eledele méltán népszerű nálunk is szaftos ételekhez, például paprikás csirkéhez, vadashoz vagy gombapörkölt mellé. Knédliporból percek alatt elkészül. Csak két dl vizet kell hozzákevernünk a 40 dkg előre elkészített sós knédliporhoz. Egy nagy lábast kibélelünk gézzel vagy tiszta konyharuhával, és a masszát beletesszük. Forrásban lévő sós vízben kb. 20 percig főzzük. Amikor megfőtt a knédli, gumikesztyűvel megfogjuk az anyag négy sarkát, lecsöpögtetjük a tésztát és deszkára borítjuk. Erős cérnával vagy tortaszeletelő húrral szeleteljük.

 

33 ÉDESSÉG /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2006
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznor információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

33 SZÁRNYAS FINOMSÁG /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

kiadás éve: 2006
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés -főzés no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsainkat, hogy lépésről lépésre, velük együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizony a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk

 

33 SALÁTA /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

szerző: LIPTAI ZOLTÁN – CSIGÓ LÁSZLÓ

kiadás éve: 2006
súlya: 275 gramm
terjedelme: 64 oldal

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos infomárcióval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

 

NAGYI ÉS NATI SZAKÁCSKÖNYVE /A MAGYAR MAKROBIOTIKA KÉZIKÖNYVE

 

szerző: KÖVESDI NATÁLIA

súlya: 300 gramm
terjedelme: 160 oldal

Amit Ön most a kezében tart, nem más, mint hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életének záloga. Mindannyian tudjuk, hogy egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban attól függ, hogy a számára legmegfelelőbb üzemanyaggal működtetik-e. A legbonyolultabb és legézékenyebb szerkezet, saját szervezetünket azonban ritkán juttatjuk a számára legjobb üzemanyaghoz, táplálékhoz. Talán azért, mert azt gondoljuk, hogy ami egészséges, az íztelen, élvezhetetlen, vagy legalábbis drága.

Kövesdi Natália könyve, receptjei ennek az ellenkezőjét bizonyítják. A makrobiotika magyar ízléshez és étkezési hagyományokhoz igazított gazdag ízvilágát kinálja a szerző, aki családjával együtt évek óta e táplálkozási rend szerint él, és főzőtanfolyamain hallgatói ezreit győzte meg előnyeiről. Bevezetőjét az elmúlt évek során szerzett tapasztalataival illusztrálja, receptgyűjteményében pedig több mint kétszáz egyszerű, könnyen és gyorsan elkészíthető, olcsó fogást ír le, nemcsak ebédre, hanem reggelire és vacsorára is. Az összes alapanyag – gabonaféle, zöldség, gyümölcs, hüvelyes, olajos mag – könnyen beszerezhető.

Noha a szerző megadja, melyek a makrobiotikában az ajánlatos és nem ajánlott ételek, mindenkire rábízza a választás lehetőségét. Rhon Rosenthalt, tanítómesterét idézve azt mondja: aki eddig egy héten hétszer evett húst, s ezentúl egyszer más, egészséges fogást választ, máris sokat tett az egészségéért. E szakácskönyv igazi különlegesség. Először foglalja össze és alkalmazza magyar viszonyokra és étkezési hagyományokra a makrobiotikát, amit a világon milliók alkalmaznak sikerrel. Rég várták ezt a makrobiotika hívei. Eredményesen forgathatják a vegetáriánusok, a diétázók, és mindazok, akik szívesen tesznek családjuk asztalára új, egészséges, olcsó ételeket.

 

 

 

div