Ezoterika

SUTTOGÓ ANGYALOK /HIT, GYÓGYÍTÁS, MEDITÁCIÓ

 

szerző: FRANCESCA BROWN

kiadás éve: 2010
súlya: 320 gramm
terjedelme: 256 oldal

A Suttogó angyalok egy hihetetlen tehetséggel megáldott ír feleség és édesanya elképesztő története. Francesca betegségtől és elkeseredéstől legyengülve várta az ezredfordulót, elvesztve a jövőbe vetett hitét és reményét. Élete egy csapásra megváltozott, amikor a kislánykorában őt meglátogató angyalok és szellemek visszatértek, hogy felnőttként is segítsenek rajta.

Az önismeret csodás útját járhatjuk végig, mialatt Francesca elmeséli, hogyan segítettek neki az angyalok meggyógyulni és hogyan terelték a szellemi gyógyítás felé. Az angyalok megtanították arra, hogyan használhatja a tehetségét emberek gyógyítására, és belső látásával hogyan segíthet másokat is egy reményekkel és célokkal teli élethez.

Francesca bemutatja a gyógyító munkáját segítő szellemeket, köztük Johannát, a gyönyörű gyermekszellemet, és továbbítja az angyalok meditáció alatt közvetített üzeneteit – a remény üzeneteit, amelyek mai életünk kihívásaira adnak választ.

 

BREAD AND BUTTER AVAGY A POZITÍV GONDOLKODÁS KÉPESSÉGE

 

szerző: SHAHIN DARWISH

E kétnyelvű gyűjteményben elismert közéleti személyek, kiemelkedő művészek és filozófusok gondolatai állnak, hogy a bölcs és tömör aforizmák által a pozitív gondolkodás és életvitel elsajátításához segítsék hozzá az olvasót.